De Vorselaarse coverband Cups & Plates heeft zich geplaatst voor de halve finale van de wedstrijd Clash of the coverbands. Die halve finale wordt op 6 januari 2014 in de Effenaar in Eindhoven gespeeld. Hieronder vind je de verslagen over hun knalprestaties in de voorrondes:

 
Het muzikale hoogtepunt van deze voorronde was de laatste band: 6-mans Allround coverband Cups and Plates uit Vorselaar/Middelbeers. Muzikaal van een zeer hoog niveau, een sterke repertoirekeuze, waarin de sterke onderdelen van deze band goed naar voren kwamen, en een sterke presentatie. Met deze ingrediënten wist de band niet alleen het publiek flink in beweging te krijgen, maar ook veel indruk te maken bij de vakjury. Met een veelzijdige repertoirekeuze waarin nummers zaten van o.a. Robbie Williams, Fleetwood Mac en Lulu gaf Cups and Plates een indrukwekkend visitekaartje af. Als vakjury-winnaar plaatste de band zich bij de beste 42 bands van deze regio die vanaf eind september deze boeiende muzikale wedstrijd mogen voortzetten in de Kwartfinales van Regio Zuid Nederland
 
verslag kwart finale op 11 oktober

Met een indrukwekkend sterke uitvoering van het nummer Let Me Entertain You van Robbie Williams opende 6-mans Pop coverband Cups and Plates haar set en liet het enthousiaste publiek meteen zien waarvoor ze naar Bergen op Zoom gekomen waren: entertainen op hoog niveau! Alles werd uit de kast gehaald, letterlijk en figuurlijk, om een onvergetelijke show neer te zetten. Met een boeiende podiumpresentatie en dynamische uitvoeringen van o.a. Baby Love van Mother’s Finest, Make You Feel My Love van Adèle en 7 Nation Army van White Stripes wist Cups and Plates zich naar de 1e plaats bij de publieksstemmen te spelen. Als publiekswinnaar van deze Kwartfinale staan ze in de Halve Finales van Regio Zuid Nederland die op 8 december en 26 januari 2014 worden gehouden in Poppodium de Effenaar in Eindhoven.